Berghofer Mühle Raab Valley Broodbakmix - Jubileum Editie, 660 g
Verpakt in een rustieke linnen zak
€ 6,59
(€ 9,98 / kg, Incl. 9% BTW - Exclusief verzendkosten)
-
Berghofer Mühle
Biologische Bakmix Boekweitbrood
De beste ingrediënten uit de biologische landbouw
€ 7,09(€ 14,18 / kg) -
Berghofer Mühle
Landleben Bakmix - Boerenbrood
Knapperig, lekker en vers
€ 4,29(€ 6,50 / kg) -
Berghofer Mühle
Heimatliebe Bakmix - Roggebrood
Broodbakmix voor voedingsbewuste fijnproevers
€ 4,29(€ 6,50 / kg) -
Berghofer Mühle
Vertrauen ins Leben Bakmix - Meergranenbrood
Met regionale ingrediënten uit Stiermarken
€ 4,69(€ 7,11 / kg) -
Berghofer Mühle
Gelassenheit Bakmix - Rogge-Speltbrood met Pitjes
Meergranenbrood om zelf te bakken
€ 4,69(€ 7,11 / kg) -
Berghofer Mühle
Hoffnung Bakmix - Licht Tarwe-Roggebrood
Brood van een prestigieus huis
€ 4,19(€ 6,35 / kg) -
Berghofer Mühle
Lebensfreude Bakmix - Speltbrood
Ideaal voor een gezond voedingspatroon
€ 5,19(€ 7,86 / kg)
Kenmerken & Voordelen
- Gemaakt met de beste ingrediënten uit de regio Oostenrijk
- Met anijs, karwij en venkel
- Uitstekende ingrediënten
Art. nr.: BHM-34, Inhoud: 660 g, EAN: 9120036990579
Beschrijving
Ter gelegenheid van het 175-jarig bestaan van de Berghofer Molen hebben Liane Berghofer en haar team opnieuw speciale bakmixen gemaakt.
In deze broodbakmix zetten klassieke broodkruiden als koriander, anijs, karwij en venkel de toon. De smaak van het verse brood harmonieert bijzonder goed met spreads en fijne rauwe ham - ideaal voor Brettljause en meer!
Informatie van de fabrikant: aan de bakmix hoeft alleen gist en water te worden toegevoegd. De bakmix is gevuld in een linnen zak en levert een bakgewicht op van 1 kg vers brood.
Voorbereiding:
- Meng 475 g lauw water met gist (6 g droge gist of ½ blokje verse gist) in een deegkom.
- Voeg de bakmix toe en meng kort met een houten lepel.
- Kneedtijd: 3 minuten langzaam, 2 minuten intensiever.
- Verplaats het deeg naar een met bloem bestoven werkvlak en laat het afgedekt ongeveer 30 minuten rusten op kamertemperatuur.
- Na de rusttijd vorm je het brooddeeg tot een ronde of ovale vorm en leg je het in een met bloem bestoven rijsmand.
- Dek het deeg vervolgens af en laat het opnieuw rijzen gedurende ongeveer 20 minuten.
- In de tussentijd de oven goed voorverwarmen (bijv. hete lucht op 230°C
- Na de rijstijd draai je het brood uit op de reeds hete bakplaat of hete pizzasteen en plaats je het in de oven.
- Spray de bodem enkele malen in met water, zodat er een goede stoom(damp) ontstaat
- Bak gedurende ca. 10 minuten op 230° C, bak daarna nog ca. 45 minuten op 185° C.
- Het brood moet "hol" klinken aan de onderkant als erop wordt getikt na het bakken.
- Laat het afkoelen op een keukenrek en geniet ervan!
Merken: | Berghofer Mühle |
---|---|
Oorsprong: | Oostenrijk |
Bewaarinstructies: | Koel, droog en donker bewaren |
Eigenschappen: | Zonder kunstmatige smaakstoffen, Zonder kunstmatige kleurstoffen |
Herkomst van de grondstof: | Oostenrijk |
Ingrediënten
Voedingswaarde
Voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energie | 1264 / 302 kj / kcal |
Vet | 1,6 g |
waarvan Verzadigde Vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 62 g |
waarvan Suiker | 1,2 g |
Eiwitten | 9,8 g |
Zout | 1,8 g |
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Berghofer Mühle Raab Valley Broodbakmix - Jubileum Editie
1 recensie in een andere taal
5 Sterren | | 4 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
4 Beoordelingen
Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal
- Geen recensies beschikbaar
Vergelijkbare producten
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Piccantino ontdekken:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.000 producten