Berghofer Mühle Molenbrood Bakmix (Jubileum Editie), 660 g
Klassiek brood uit Oostenrijk
€ 5,89
(€ 8,92 / kg, Incl. 9% BTW - Exclusief verzendkosten)
-
Berghofer Mühle
Biologische Bakmix Boekweitbrood
De beste ingrediënten uit de biologische landbouw
€ 7,09(€ 14,18 / kg) -
Berghofer Mühle
Landleben Bakmix - Boerenbrood
Knapperig, lekker en vers
€ 4,29(€ 6,50 / kg) -
Berghofer Mühle
Heimatliebe Bakmix - Roggebrood
Broodbakmix voor voedingsbewuste fijnproevers
€ 4,29(€ 6,50 / kg) -
Berghofer Mühle
Vertrauen ins Leben Bakmix - Meergranenbrood
Met regionale ingrediënten uit Stiermarken
€ 4,69(€ 7,11 / kg) -
Berghofer Mühle
Gelassenheit Bakmix - Rogge-Speltbrood met Pitjes
Meergranenbrood om zelf te bakken
€ 4,69(€ 7,11 / kg) -
Berghofer Mühle
Hoffnung Bakmix - Licht Tarwe-Roggebrood
Brood van een prestigieus huis
€ 4,19(€ 6,35 / kg) -
Berghofer Mühle
Lebensfreude Bakmix - Speltbrood
Ideaal voor een gezond voedingspatroon
€ 5,19(€ 7,86 / kg)
Kenmerken & Voordelen
- Knapperig van buiten en zacht van binnen
- Snack- en ontbijtbrood
- Regionale ingrediënten
Art. nr.: BHM-33, Inhoud: 660 g, EAN: 9120036990562
Beschrijving
Ter gelegenheid van het 175-jarig bestaan van Berghofer Mühle hebben Liane Berghofer en haar team opnieuw speciale bakmixen gemaakt.
Deze broodbakmix is een echte klassieker onder de Oostenrijkse broden. Het verrukt met zijn donkere, knapperige korst en zachte binnenkant - ideaal voor ontbijt, snack of lunch.
Informatie van de fabrikant: aan de bakmix hoeft alleen gist en water te worden toegevoegd. De bakmix werd gevuld in een klein linnen zakje. Het levert een bakgewicht op van ongeveer 1 kg vers brood.
Voorbereiding:
- Meng 465 g lauw water met gist (6 g droge gist of ½ blokje verse gist) in een deegkom.
- Voeg de bakmix toe en meng kort met een houten lepel.
- Kneedtijd: 3 minuten langzaam, 2 minuten intensiever.
- Verplaats het deeg naar een met bloem bestoven werkvlak en laat het afgedekt ongeveer 30 minuten rusten op kamertemperatuur.
- Na de rusttijd vorm je het brooddeeg tot een ronde of ovale vorm en leg je het in een met bloem bestoven rijsmand.
- Dek het deeg vervolgens af en laat het opnieuw rijzen gedurende ongeveer 20 minuten.
- In de tussentijd de oven goed voorverwarmen (bijv. hete lucht op 230° C).
- Na de rijstijd draai je het brood uit op de reeds hete bakplaat of hete pizzasteen en plaats je het in de oven.
- Spray de bodem enkele malen in met water, zodat er een goede stoom(damp) ontstaat.
- Bak gedurende ca. 10 minuten op 230° C, bak daarna nog ca. 45 minuten op 185° C.
- Het brood moet "hol" klinken aan de onderkant als erop wordt getikt na het bakken.
- Laat het afkoelen op een keukenrek en geniet ervan!
Merken: | Berghofer Mühle |
---|---|
Oorsprong: | Oostenrijk |
Bewaarinstructies: | Koel, droog en donker bewaren |
Herkomst van de grondstof: | Oostenrijk |
Ingrediënten
Voedingswaarde
Voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energie | 1298 / 310 kj / kcal |
Vet | 1,4 g |
waarvan Verzadigde Vetzuren | 0,3 g |
Koolhydraten | 65 g |
waarvan Suiker | 1,5 g |
Eiwitten | 9,6 g |
Zout | 1,8 g |
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Berghofer Mühle Molenbrood Bakmix (Jubileum Editie)
2 recensies in andere talen
5 Sterren | | 3 | (75%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 1 | (25%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
4 Beoordelingen
Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.
- Geen recensies beschikbaar
Vergelijkbare producten
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Piccantino ontdekken:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.000 producten