Manner Glazuur
Alternatief voor rolfondant en marsepein
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Beschrijving
Voor de spreekwoordelijke kers op de taart: de witte Manner Sugar Glacé Icing laat je taarten en gebak er niet alleen heel elegant uitzien, maar smaakt ook heerlijk. Het is gemakkelijk te gebruiken en zelfs beginners kunnen veel succes boeken met glazuur zonder fondant of marsepein topping.
Toepassing: plaats de container met het deksel gedurende 5 minuten in een warmwaterbad van 40°C. Zorg ervoor dat het water niet kookt. Als alternatief kun je de container zonder deksel op 600W in de magnetron verwarmen gedurende 25 - 30 seconden. Roer goed en meng snel. Het glazuur droogt namelijk erg snel. Eén potje glazuur is voldoende voor een taart met een diameter van 22 cm.
Tip: bedek je gebakjes met een dun laagje jam voordat je ze gaat glazuren.
Merken: | Manner |
---|---|
Oorsprong: | Oostenrijk |
Videos bij product:
Kaneelbroodjes met Manner Napolitaanse Wafels & Manner Poedersuiker
recensies in Nederlands voor Manner Glazuur
Vergelijkbare producten
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren Meer dan 10.900 producten
Veilige betaling
met SSL-codering