Classic Ayurveda Biologische Hele Anijs
Voor snoep, groenten en chutneys
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Beschrijving
Voor zoetigheden, groenten en chutneys
We kennen anijs vooral in zoete gerechten. In de Ayurvedische keuken wordt het echter ook toegevoegd aan groenten (zoals wortels) en chutneys
Anijs in de Ayurveda
Ayurveda raadt mensen die gevoelig zijn voor een opgeblazen gevoel aan om na de maaltijd op anijszaad of venkelzaad te kauwen of er thee van te zetten.
Merken: | Classic Ayurveda |
---|
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Classic Ayurveda Biologische Hele Anijs
5,0 van 5 sterren
5 Sterren | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Beoordeling
- Geen recensies beschikbaar
Vergelijkbare producten
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren Meer dan 10.900 producten
Veilige betaling
met SSL-codering