Alnatura Biologische Spelt Ricotta Spinazie Tortelloni
Afgerond met een vleugje basilicum en knoflook
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Beschrijving
Tortelloni gemaakt van speltgriesmeel en gevuld met romige ricotta en spinazie smaken heerlijk met romige sauzen of pesto en bestrooid met Parmezaanse kaas. De biologische tortelloni van Alnatura zijn iets groter dan gewone tortellini en hebben een lichte basilicum-knoflooksmaak.
Kooktijd:
12 tot 15 minuten. Week de tortelloni in licht kokend, gezouten water (2 theelepels tot 3 liter).
Merken: | Alnatura |
---|
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Alnatura Biologische Spelt Ricotta Spinazie Tortelloni
1 recensie in een andere taal
5 Sterren | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Beoordeling
Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal
- Geen recensies beschikbaar
Vergelijkbare producten
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren Meer dan 10.700 producten
Veilige betaling
met SSL-codering