Tartuflanghe Ei tagliolini met Truffel
Gemaakt volgens traditioneel vakmanschap
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Beschrijving
Griesmeel van harde tarwe, verse eieren, zomertruffels - de ingrediëntenlijst is zo kort als het genot van deze pastaspecialiteit zo groot is!
De ei-tagliolini met truffel bij Tartuflanghe wordt - zoals alle pastaspecialiteiten - gemaakt volgens het traditionele bronsproces. Door het pastadeeg door de speciale bronzen platen te persen, krijgen de noedels hun kenmerkende ruwe oppervlak. Na het persen wordt het deeg met een mes in fijne lintnoedels gesneden.
Aanbeveling van de chef-kok van Tartuflanghe:
- Breng 2 liter gezouten water aan de kook.
- Giet de pasta uit de zak in het kokende water en laat het 3 - 4 minuten koken (controleer na 3 minuten of het al dente is).
- Smelt ondertussen een groot stuk boter (hoeveelheid naar keuze) in een pan op middelhoog vuur. Als alternatief kunt u in plaats daarvan olijfolie zachtjes verwarmen.
- Giet de al dente gekookte pasta in een vergiet en laat even uitlekken.
- Voeg de pasta toe aan de pan met de gesmolten boter of olijfolie. Goed mengen en samen ca. 1 min. op middelhoog vuur verhitten - de pan meerdere keren schudden.
- Schik op een bord en wrijf er naar smaak verse Parmezaanse kaas over.
- Een snel maar luxe gerecht is klaar!
Merken: | Tartuflanghe |
---|---|
Oorsprong: | Italië |
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Tartuflanghe Ei tagliolini met Truffel
5 Sterren | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Beoordeling
- Geen recensies beschikbaar
Vergelijkbare producten
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren Meer dan 10.750 producten
Veilige betaling
met SSL-codering