Couverture & chocolade om te bakken
Couverture & bakchocolade: 12 artikelen
-
Lindt Lindt Couverture, Wit (500 g)
- Hoogwaardige kwaliteit
- Makkelijk te bereiden
- 500 gram / pak
-
Manner Chocolade, 250 g
- 41% cacaogehalte
- Voor koken & bakken
- Fijne, bittere smaak
-
Rapunzel Biologische Witte Couverture, 200 g
- Zacht smeltend
- Met bourbon vanille
- Voor bakken en glazuren
-
Rapunzel Biologische Pure Chocolade Couverture, 200 g
- 60% cacaogehalte
- Voor bakken en glazuren
- Met een vleugje vanille
-
Manner Chocolade 70%, 150 g
- Pure chocolade
- Bijzonder mals
- Met echte bourbon vanille
-
Manner Pure Couverture, 200 g
- Uit onze eigen productie
- Voor glazuren, desserts & meer
- In gesloten gerecyclede verpakking
-
Manner Couverture, 200 g
- Uit onze eigen productie
- Voor glazuren, desserts & meer
- In gesloten gerecyclede verpakking
-
Zotter Schokoladen Biologische Fijne Couverture - 100% Pure Cacao, 120 g
- Rechtstreeks van cacaobonen
- Op basis van Peruaanse cacao
- Veganistisch
-
Zotter Schokoladen Biologische 50% Pure Melkchocolade Couverture, 130 g
- Met echte vanille
- 50% cacao
-
Rapunzel Biologische Volle Melk Couverture, 200 g
- 37% cacaogehalte
- Voor glazuren & bakken
- Met een aromatische vanillesmaak
-
Zotter Schokoladen Biologische fijne couverture - 40% melkchocolade, 130 g
- Gemaakt van echte Tiroolse bergboerenmelk
- Ongeraffineerde hele en ruwe rietsuiker
- Verfijnd met echte vanille
-
Manner Witte Chocolade Couverture, 200 g
- Uit eigen productie
- Voor glazuren, desserts en meer
- In verzegelde recyclingverpakking
Alle prijzen incl. BTW
Uit ons magazine:
Piccantino ontdekken:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.000 producten