Ölmühle Fandler Verjus - het Sap van Jonge Druiven

Milde azijn, fijner dan citroen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Verjus is een zuur sap dat wordt gemaakt door druiven te persen. Het is veel milder dan azijn en is een populaire smaakmaker in de Franse, Turkse en Iraanse keuken. Verjus wordt gemaakt van druiven die nog niet helemaal rijp zijn en is een lekker alternatief voor azijn, citroen of wijn. Het bevat weinig calorieën, is veganistisch en een natuurlijke smaakversterker

Verjus is erg veelzijdig in de keuken! Het past goed bij salades, om sauzen, soepen en stoofschotels te verfijnen, bij gevogelte, vis of gegrild voedsel, om groenten en fruit in te zouten, bij zeevruchten en om chutneys en barbecuesauzen te maken.

Merken: Ölmühle Fandler

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Ölmühle Fandler Verjus - het Sap van Jonge Druiven

4 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
6 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

6 beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 4 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder