Ölmühle Fandler Verjus - het Sap van Jonge Druiven
Milde azijn, fijner dan citroen
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Beschrijving
Verjus is een zuur sap dat wordt gemaakt door druiven te persen. Het is veel milder dan azijn en is een populaire smaakmaker in de Franse, Turkse en Iraanse keuken. Verjus wordt gemaakt van druiven die nog niet helemaal rijp zijn en is een lekker alternatief voor azijn, citroen of wijn. Het bevat weinig calorieën, is veganistisch en een natuurlijke smaakversterker
Verjus is erg veelzijdig in de keuken! Het past goed bij salades, om sauzen, soepen en stoofschotels te verfijnen, bij gevogelte, vis of gegrild voedsel, om groenten en fruit in te zouten, bij zeevruchten en om chutneys en barbecuesauzen te maken.
Merken: | Ölmühle Fandler |
---|
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Ölmühle Fandler Verjus - het Sap van Jonge Druiven
4 recensies in andere talen
5 Sterren | | 6 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
6 beoordelingen
Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 4 recensies in een andere talen.
- Geen recensies beschikbaar
Vergelijkbare producten
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren Meer dan 10.900 producten
Veilige betaling
met SSL-codering