Provençaalse kruiden
De Provençaalse kruiden komen oorspronkelijk uit de Franse keuken en zijn erg populair bij mediterrane gerechten. De kruidenmixen worden vaak op verschillende manieren samengesteld, maar in de regel worden de volgende kruiden altijd gemengd: tijm, rozemarijn, oregano, marjolein en bonenkruid. Daarnaast worden basilicum, dragon, venkel, kervel, laurier en salie vaak toegevoegd om de mix te verfijnen. De kruiden worden vers gemengd, gedroogd als een kant-en-klare mix of geconserveerd in de vorm van kruidenazijn of kruidenolie.
Producten met Provençaalse kruiden:
-
KOTÁNYI Provençaalse kruiden, 90 g
- Typische Provençaalse kruiden
- Uitstekend voor salades, bijgerechten
- Karaktervolle kruiden
-
Ankerkraut Provençaalse Kruiden, 30 g
- Volgens het originele recept
- Voor Mediterrane gerechten
- Zonder kunstmatige smaakstoffen
-
Sonnentor Biologische Provençaalse Kruiden, 20 g
- Op smaak gebracht met lavendelbloemen
- Pittige Mix
- Veelzijdig in gebruik
-
Österreichische Bergkräuter Biologische Provençaalse Kruiden, 30 g
- Gemaakt van gedroogde kruiden
- Sterk aroma
- Pikant en pittig
-
Spice for Life Biologische Provençaalse Kruiden, 30 g
- Kruidig en pittig
- Klassieke mix
- Voor veel mediterrane gerechten
-
Wiberg Provençaalse Marinade, 750 ml
- Provençaalse kruiden
- Subtiel knoflookaroma
- Voor roerbakgerechten
-
KOTÁNYI Provençaalse Kruidenmix, 33 g
- Unieke mix
- Verfijnt vis- en barbecuegerechten
- Met lavas en rozemarijn
-
Don PiccanToni PIERRE Provençaalse Kruidenmix, 30 g
- De smaak van de Provence
- Met tijm, lavendel, venkel en groene munt
- Zonder glutamaat
-
Ölmühle Solling Biologische Provençaalse Kruidenolie, 100 ml
- De mediterrane kers op de taart
- Verse koudgeperste olie
- Volle smaak