Dragon
Artemisia dracunculus
Gebruik:
Dragon is simpelweg onmisbaar voor veel sauzen, zoals tartaarsaus. Het is ook bijzonder lekker bij eiergerechten en lichte gevogeltegerechten
Herkomst:
Dragon komt in het wild voor in veel delen van Zuid-Europa. Er wordt echter gezegd dat het oorspronkelijk uit het Verre Oosten komt.
Cf. Anne Iburg "Dumonts kleines Gewürz Lexikon", Eggolsheim, Dörfler Verlag GmbH
Producten met Dragon:
-
Or Tea? Dragon Well, Doosje met 10 theezakjes (20 g)
- Groene thee
- In biologisch afbreekbare theezakjes
- Met een moutige smaak
-
Cosmoveda Bio Grofgemalen Dragon, 25 g
- Populair in de Franse & Italiaanse keuken
- Ideaal in sauzen
- Fair Trade
-
KOTÁNYI Herbs de Provence, 25 g
- Perfect bij gegrilde gerechten of marinades
- Zeer geurig
- Gedroogde kruiden
-
Ölmühle Solling Biologische Provençaalse Kruidenolie, 100 ml
- De mediterrane kers op de taart
- Verse koudgeperste olie
- Volle smaak
-
Stay Spiced! Umami kruidenbereiding, 70 g
- Zonder glutamaat en smaakversterkers
- Veelzijdig
- Ideaal voor de creatieve keuken