CAPUTO 1924 - De molen van Napels
Sinds 1924 produceert CAPUTO een breed scala aan meelsoorten voor professionele bakkers en degenen die dat willen worden. Meer dan drie generaties Napolitaanse meestermolens brengen hun opgebouwde expertise in de verschillende soorten meel. Voor een uitzonderlijk hoge kwaliteit, zoals elke pizza en pasta verdient.
CAPUTO: 7 artikelen
-
CAPUTO Tarwemeel Pizzaria type 00, 1.000 g
- Zeer gripvast
- Uitstekende elasticiteit
- Luchtig, knapperig deeg
-
CAPUTO Durumtarwemeel voor Pasta, 1.000 g
- Elastisch deeg met fijne poriën
- Ideaal voor zelfgemaakte pasta
- Ook voor hartig gebak
-
CAPUTO Manitoba Zachte Tarwemeel Type 0, 1.000 g
- Voor deeg met lange rijstijd
- Ideaal voor panettone
- Uit Italië
-
CAPUTO Fioreglut Glutenvrije Bloem, 1.000 g
- Met boekweitmeel
- Voor knapperige resultaten
- Uit Italië
-
CAPUTO Tarwemeel Cuoco, 1.000 g
- Ideaal voor het bakken van pizza
- Lang rijzen en bakken mogelijk
- Meer eiwitgehalte
-
CAPUTO Natuurlijke Zuurdesem Gist, 1.000 g
- Voor brood en banket
- Slechts een kort rijpingsproces
- Gemakkelijke verwerking
Alle prijzen incl. BTW
Uit ons magazine:
Piccantino ontdekken:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.000 producten