Bake Affair Speltbrood - Door en Door Spelt, 667 g

Makkelijk brood bakken!

€ 7,79

(€ 11,68 / kg, Incl. 9% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 667 g

Nog 9 stuks op voorraad

Bezorging uiterlijk op woensdag, 27. november als je bestelt voor vrijdag 00:00 uur.

Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Beste ingrediënten uit Oostenrijk
  • Vrij van schadelijke toevoegingen
  • Met het beste speltmeel

Art. nr.: BAF-2, Inhoud: 667 g, EAN: 9120101510176

Beschrijving

Met deze bakmix maak je eenvoudig en zonder extra bakkennis je eigen speltbrood. Bake Affair vermijdt tijdens de productie bewust de toevoeging van kleurstoffen en conserveermiddelen en gebruikt uitsluitend lokale ingrediënten.

Beste Oostenrijkse kwaliteit!

Zo eenvoudig is het om brood te bakken:

  1. Doe de bakmix met 450 ml water in een kom en kneed het goed door met de hand of met een geschikte keukenmachine
  2. Dek de kom af met een doek en laat hem ongeveer 30 minuten rusten
  3. Na de “rustfase” doe je het deeg in de gewenste vorm en leg je het op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Laat het deeg vervolgens opnieuw afgedekt op kamertemperatuur ongeveer 20-30 minuten rusten.
  5. Verwarm de oven (voor broodjes) voor op 220 °C (voor brood) tot 230 °C
  6. Het bakpapier kan ook met water worden bestreken om het brood nog knapperiger te maken
  7. Snijd de bovenkant van het stokbrood meerdere keren af ​​met een scherp mes
  8. Broodjes: Bak bij 220 °C hete lucht gedurende ca. 12 minuten. Haal het vervolgens van de bakplaat en laat het 10 minuten afkoelen
  9. Brood: Bak op 230 °C boven- en onderwarmte gedurende 10 minuten, schakel dan terug naar 190 °C en bak opnieuw gedurende ongeveer 20 minuten. Haal het vervolgens van de bakplaat en laat het 10 minuten afkoelen.

Tips:

  • Omdat het deeg een beetje plakkerig is, bestuif je je handen en het werkblad goed met bloem om het brood vorm te geven en het brood snel in vorm te brengen.
  • Om het brood knapperiger te maken, bevochtigt je het bakpapier met water.
  • Bestrijk de broodjes met water en bestrooi ze met sesam, zonnebloempitten, pompoenpitten of havervlokken, afhankelijk van je smaak.
  • Zodra de onderkant van het brood een bruine kleur heeft, is het deeg klaar.
Merken: Bake Affair
Kan sporen bevatten van: A - gluten
Ingrediënten
  • speltmeel [1]
  • volkoren speltmeel
  • Zout
  • kruiden
  • spelt zuurdesem [2]
  • droge bakkersgist
  • broodkruiden
  1. Meelbehandelingsmiddel ascorbinezuur
  2. Biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie1407 / 336 kj / kcal
Vet2,1 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren0,3 g
Koolhydraten64 g
  waarvan Suiker2,3 g
Vezels5 g
Eiwitten13 g
Zout2,4 g

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Bake Affair Speltbrood - Door en Door Spelt

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder