Bake Affair Biologisch Pizzadeeg met Italiaanse Kruiden, 358 g

Smaakt net als pizza in Italië!

€ 5,79

(€ 16,17 / kg, Incl. 9% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 358 g

Op voorraad

Bezorging uiterlijk op woensdag, 27. november als je bestelt voor vrijdag 00:00 uur.

Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Voor 2 pizza's (500 g deeg)
  • Voeg gewoon water en olie toe
  • Met tarwebloem & gist

Art. nr.: BAF-314, Inhoud: 358 g, EAN: 9120101511715

Beschrijving

Duitse verpakking: Bio Pizzateig mit italienischen Gewürzen

Dit pizzadeeg is heel gemakkelijk te maken - je hoeft het niet af te wegen of kruiden toe te voegen. Voeg gewoon het water en de olijfolie toe, kneed en je bent klaar om te gaan! Het deeg wordt gemaakt met tarwebloem en gist en kan gebakken worden op een bakplaat, pizzasteen of grill. Het kleine pakje Italiaanse kruiden voeg je toe aan tomatensaus voor je pizza.

Je hebt nodig:

  • 1 bakmix
  • 1 el olijfolie
  • 200 ml koud water

Maak 2 pizza's van elk 250 g deeg:

  1. Open de mix en verwijder het kruidenzakje. Kook deze kruiden met tomatensaus om de perfecte pizzasaus te maken.
  2. Giet de mix in een grote kom.
  3. Vul het blikje tot aan de waterlijn (200 ml) met koud water en giet het water en 1 eetlepel olijfolie bij het bakmengsel. Kneed tot een glad, soepel deeg, met de hand of met een mixer (ca. 7 minuten mixen).
  4. Je kunt je deeg langzaam laten rijzen zoals in Italië, of snel laten rijzen voor een sneller resultaat.
    Snel pizzadeeg: Dek de kom af en plaats deze 1 - 3 uur op een warme plaats (ca. 24 ° C).
    Langzaam pizzadeeg op Italiaanse wijze: Dek de kom af met huishoudfolie of een vochtige doek en plaats deze in de koelkast. Laat het deeg een nacht of maximaal 5 dagen rijzen. Haal het deeg 1 tot 2 uur voordat je het gaat gebruiken uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
  5. Verwarm de oven voor op 250 °C (elektrisch). Als je een pizzasteen gebruikt, verwarm deze dan ook voor. Als je de pizza wilt grillen, verwarm dan de steen op de grill voor op 350°C.
  6. Verdeel het deeg op kamertemperatuur in 2 gelijke stukken en vorm ze tot balletjes, gooi de balletjes dan in vieren. Druk het deeg met je handen in ronde vormen en zorg ervoor dat de randen dikker zijn dan het midden. Gebruik geen deegroller om het deeg uit te rollen! T
  7. Bakken:
    Oven met bakplaat: Leg de pizza op een met bakpapier beklede bakplaat en bedek deze met de pizzasaus, je favoriete ingrediënten en kaas. Bak op 250°C in ongeveer 12 minuten goudbruin.
    Oven met pizzasteen: kleed je pizza aan op een pizzaschil en leg hem vervolgens op de voorverwarmde steen. Bak op 250 ° C gedurende ongeveer 10 minuten.
    Grillen met een pizzasteen: Leg het pizzadeeg op de pizzasteen en bak 4 - 5° op 350°C met gesloten deksel.
Merken: Bake Affair
Certificeringen: Austria Bio Garantie, EU / niet-EU biologisch label
Soort voeding: veganistisch
Oorsprong: Oostenrijk
Eigenschappen: Zonder kunstmatige smaakstoffen, Zonder kunstmatige kleurstoffen, Zonder conserveringsmiddelen, Zonder palmolie
Ingrediënten
  1. uit gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie1411 / 337 kj / kcal
Vet1 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren0,2 g
Koolhydraten71 g
  waarvan Suiker2,8 g
Vezels3 g
Eiwitten10 g
Zout1,8 g
Videos bij product:

Hartvormige biologische pizza (Duits)

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Bake Affair Biologisch Pizzadeeg met Italiaanse Kruiden

1 recensie in een andere taal

3,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (50%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
1 (50%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder