Bake Affair Biologisch Korstdeeg, 335 g
Bakmix voor de beste van alle koekjes
€ 5,79
(€ 17,28 / kg, Incl. 9% BTW - Exclusief verzendkosten)
Kenmerken & Voordelen
- Basisdeeg voor veel recepten
- Boter & eigeel vers toegevoegd
- Zonder kunstmatige toevoegingen
Art. nr.: BAF-401-weihnachten, Inhoud: 335 g, EAN: 9120101512439
Beschrijving
Een koekje hier, een koekje daar - zandkoekjes zijn altijd welkom, maar ze zijn een speciaal hoogtepunt tijdens het adventseizoen! Met deze bakmix heb je snel het heerlijke basisdeeg voor vele recepten zoals Linzeraugen of Ischler Taler. Bake Affair maakt al haar bakmixen zonder kunstmatige toevoegingen en gebruikt bij voorkeur ingrediënten uit de lokale biologische landbouw.
En zo snel maak je het basisdeeg voor ongeveer anderhalve bakplaat koekjes (ca. 500 g koekjes):
Bereid de verse ingrediënten:
- 165 g boter
- 1 eierdooier
1. Open de vershouddop en giet het bakmengsel in een grote kom
2. Snijd 165 g koude boter in een kleine kom en voeg toe aan de bakmix in de kom met één eidooier. Kneed met de hand, met een keukenmachine of met de Thermomix voor ongeveer 2 tot 3 minuten.
3. Wikkel het deeg in huishoudfolie en laat het ongeveer 60 minuten of een nacht rusten.
4. Verwarm de oven voor op 170 °C boven-/onderwarmte.
5. Bekleed bakplaat met bakpapier.
6. Bestrooi het werkvlak en het deeg met bloem en rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 5 mm. Snijd de koekjes uit met een koekjessteker en leg ze op de bakplaten.
7. Bak ze een voor een in het midden van de oven (afhankelijk van de grootte van de koekjes) gedurende ongeveer 10 tot 15 minuten tot ze een lichtbruine kleur krijgen. Laat kort afkoelen en haal ze van de bakplaat.
8 Bestrooi de koekjes naar wens met cacaopoeder, poedersuiker of kokosolie, versier met glazuur of vul met jam of een noten-nougatcrème.
Tip: Vind je het leuk om je koekjes te versieren? Dat kan met het eiwitglazuur recept:
Mix de eiwitten in een keukenmachine of Thermomix (10 sec. / snelheid 6) tot schuim. Voeg nu geleidelijk de poedersuiker toe en klop ongeveer 1 tot 2 minuten op de hoogste snelheid. Het mengsel heeft de juiste consistentie als er pieken ontstaan bij het kloppen met een garde. Giet het glazuur in een spuitzak en versier de zandkoekjes ermee.
Merken: | Bake Affair |
---|---|
Certificeringen: | EU / niet-EU biologisch label |
Oorsprong: | Oostenrijk |
Bewaarinstructies: | Bewaren bij kamertemperatuur onder 23°C, Bewaren bij kamertemperatuur, Droog bewaren |
Eigenschappen: | Zonder kunstmatige smaakstoffen, Zonder kunstmatige kleurstoffen |
Voedingswaarde
Voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energie | 1507 / 360 kj / kcal |
Vet | 0,8 g |
waarvan Verzadigde Vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 79 g |
waarvan Suiker | 26 g |
Vezels | 2,6 g |
Eiwitten | 7,9 g |
Zout | 0 g |
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Bake Affair Biologisch Korstdeeg
5 Sterren | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 1 | (100%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Beoordeling
- Geen recensies beschikbaar
Vergelijkbare producten
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Piccantino ontdekken:
-
Nederland: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.000 producten